Pemborong dan pembekal botol minyak wangi dan pati minyak wangi di Malaysia

Sebagai pemborong terbesar untuk botol perfume dan pati. Kami menyediakan stok lebih daripada 100 jenis botol perfume kereta, 200 jenis botol perfume roll on, 100 jenis botol spray dan 230 jenis pati.

Ini sebab kami memahami botol-botol minyak wangi dan kualiti pati amat penting untuk kerjayaan sesuatu bisnes minyak wangi. Pelangan akan memilih minyak wangi dengan reka bentuk botol minyak wangi yang cantik dan unik.

Untuk maklumat lanjut, sila whatsapp kami.

Tel : 010-2039791
Whatsapp : www.wasap.my/60102039791

website : MinyakWangiPerfume.com

Sunday, 13 November 2011

Pembekal botol minyak wangi yang terbesar di Malaysia

Code : DS 202

Kami adalah salah satu pembekal atau pembotong botol minyak wangi di Malaysia. Kami beroperasi melalui showroom dan online. Kami mempunyai pelbagai jenis bentuk dan saiz botol minyak wangi yang murah dan berkualiti. Kami juga membekal pelbagai jenis pati minyak wangi yang berjenama dari Perancis. Kami sentiasa mementingkan kualiti produk kami untuk memenuhi keperluan pelangan kami. Kepuasan pelangan-pelangan kami adalah salah satu misi yang paling penting di syarikat kami. Kami juga menolong sesiapa yang ingin memulakan perniagaan minyak wangi tetapi tiada pengalaman. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami.

No comments:

Post a Comment